Dromen en Creativiteit

potloden1De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van vier tot  zes personen.
Doel: Om tot bewustwording te komen.
Cadeau: Voor jezelf.
Een droom kan een uitgangspunt zijn om mee aan de slag te gaan, maar ook via creatieve oefeningen kan er beweging in het onbewuste ontstaan. Op deze manier komt er een proces op gang die inzicht kan geven in jouw functioneren.

We haken in op hetgeen er zich spontaan aandient. Alles wat er gebeurt kan je uiteindelijk dichter bij jezelf brengen. Je zult de antwoorden in jezelf terug kunnen vinden en daardoor zelfredzaamheid ontwikkelen.

praktijk2Er wordt met een holistische benadering gewerkt. Dit houdt in, dat je meerdere lagen in jezelf aanspreekt, want lichaam, geest en ziel zijn één. Ook de creatieve oefeningen zetten het één en ander in beweging en werken door in het dagelijkse leven.
Er wordt bewust in kleine groepjes gewerkt, om zo veiligheid en vertrouwen te ervaren. Het gaat erom contact te maken met je eigen kern.

Er zit een opbouw in de cursus en tussen de cursus door, kun je er thuis verder mee aan de slag gaan. Leg bijvoorbeeld een schriftje naast je bed en begin met het opschrijven van je dromen, in tegenwoordige tijd. Als er zich niet meteen dromen aandienen dan kan dit altijd op een later moment nog komen.

Deze manier van werken is voor alle leeftijden geschikt en daar probeer ik dan ook de groep op af te stemmen.
Pubers / jongvolwassenen/ volwassenen / ouderen.

Prijs: €20,- per persoon.
Inclusief materiaal en thee/koffie

Voor meer informatie bel of mail naar Catharina
catharinahuisman@gmail.com
tel. 0229544307 / 0618292247

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.