Even voorstellen

catharina1Mijn naam is Catharina Huisman, geboren in 1959, moeder van drie dochters en oma van een kleinzoon.  Ik hou van alles in de meest pure vorm. Ik ben onderzoekend, geïnteresseerd  in het ontstaan en loslaten van patronen, verbindingen maken, loslaten en veranderingen. En als ik daar blij van word, dan zit het goed.

Centraal in mijn leven staat verbindingen maken en dit onderzoeken. Een zoektocht die me in mijn leven vaak heeft verrast omdat dit in de maatschappij niet altijd vanzelfsprekend was. Door uiteindelijk trouw aan mezelf te kunnen zijn, weet ik nu dat de verbinding met je eigen kern de belangrijkste sleutel is om vanuit je passie, talenten en kwaliteiten te kunnen werken.  Dat geeft positieve energie en innerlijke rust. Overigens gaat dit niet altijd vanzelfsprekend. Iedere dag is het weer een uitdaging.

IMG_1915In 2008 heb ik de vierjarige  HBO opleiding tot tekentherapeut afgerond aan de Kolam in Zutphen. (www.genezendtekenen.nl). Sindsdien heb ik ervaring opgedaan als individueel begeleider waarin ik creativiteit inzet als communicatiemiddel: Tekenen, schilderen, altijd in combinatie met  beweging.

Naast mijn praktijk ben ik als creatief begeleider/therapeut werkzaam met de doelgroep  NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)

Mijn verdere leerscholen zijn divers:

* Inrichtingswerk, afgerond sociale academie Aemstelhorn
* Maatschappelijk werk  twee jaar sociale academie Aemstelhorn
* Gereisd door voornamelijk India, Bangladesh, Nepal, Pakistan, New Zeeland,  levenservaring opgedaan
* Tussen het werken en moederen door, ben ik opgeleid  in ‘Dromen en Transformatieprocessen’  (gegeven door Trienke Minkema (www.trienke.com)
* Ook heb ik oa. gewerkt in opvangcentrum voor dakloze vrouwen, in een orthopedagogisch kindertehuis als groepsleidster en op dagbesteding en woongroepen voor verstandelijk gehandicapten
* 12 jaar ben ik ( mede) partner geweest van een biologisch dynamisch bedrijf
* Hierna heb ik 6 jaar voor het Onkruidcollege van het tijdschrift Onkruid gewerkt
* Stervensbegeleiding en Rouwverwerking bij Humanitas  gevolgd

Het is waardevol om nu mijn ervaringen te delen en in de praktijk te mogen brengen op een manier die het dichtst bij mijn hart ligt.